bovagJe bent werkzaam in het magazijn en je komt erachter dat je geen heftruck certificaat heb behaald? Balen aangezien je dit wel zeer zeker kunt gebruiken in een magazijn. Door een heftruck cursus te volgen behaal je deze certificaat binnen een of twee dagen. Naar mijn mening is dit ideaal aangezien het te leren is binnen de kortste keren!

Waar te behalen?logo.osseforth.2015

Diverse bedrijven bieden de mogelijkheid om dit certificaat te behalen. Echter is het wel zo dat niet ieder bedrijf geschikt is om deze cursus te geven. Bij Rijschool Osseforth kan je terecht voor zowel  je heftruck als het gewoon behalen van je rijbewijs. Hun bieden namelijk de mogelijkheid om dit voor een zeer aantrekkelijke lage prijs te doen.

Diverse mogelijkheden9e2fbe0004e659193dcb96d602dd7219

Wellicht ben je nu bezig met het bekijken van hun website om zo te zien of dat je voordelig uit bent bij hun. Bij het bekijken van de website kom je er achter dat je een keuze maken kan uit een of twee daagse cursus. Hierin varieert het natuurlijk aangezien je bij een tweedaagse cursus de keus krijgt om een dag volledige theorie te volgen. Dit is naar mijn mening stukken beter aangezien je zo het theorie onthouden kan. Wanneer er nog vragen zijn kan je bij hun zeer zeker terecht om deze vragen te krijgen. Als je er nog niet over uit bent om bij hun een heftruck cursus te volgen raad ik je aan om contact op te nemen met hun. Goede rijschool als Osseforth vindt je niet.