Door middel van financial lease is het voor veel ondernemers steeds beter mogelijk een auto of bedrijfswagen naar wens te rijden. U hoeft immers niet meer te beschikken over het volledige aankoopbedrag, maar kunt per maand een klein gedeelte afbetalen. Afhankelijk van de aankoopsom van de auto, een eventuele aanbetaling, de looptijd van het contract en de slottermijn, zal de leaseverschaffer een maandtarief vaststellen. Maar als u nu denkt dat financial lease alleen mogelijk is bij nieuwe auto’s heeft u het mis!

financial-lease-twente

Financial lease wordt toegepast op zowel nieuwe auto’s en bedrijfswagens, als op occasions. Veel lease aanbieders kennen een ruime voorraad nieuwe en jonge auto’s waaruit u kunt kiezen. Heeft u liever volledig de vrije hand en wilt u niet beperkt worden door een voorraad? Dan raden wij u aan contact op te nemen met Financial Lease Twente. Deze transparante aanbieder biedt u een aanbod bij meer dan 150 autobedrijven en merkdealers door heel Nederland aan. U bent geheel vrij in de keuze van uw auto en leverancier.

Wanneer u zich wilt laten adviseren of bijstaan door Financial Lease Twente is dat altijd mogelijk, ongeacht de leverancier die u kiest. Sluit u een leasecontract af bij Financial Lease Twente, dan bent u in ieder geval verzekerd van duidelijkheid en zekerheid. Op het contract is direct helder waarvoor, hoelang en hoeveel u betaalt bij een nieuwe auto of occasion.