Bedrijf in beweging? Dan wil je ook een wagenpark dat meebeweegt. Misschien heb je tijdelijk extra bestelbusjes nodig, wil je een nieuwe werknemer een representatieve leaseauto aanbieden, of zit je met een piekperiode? Standaard leasecontracten zijn dan vaak te inflexibel. De redding is nabij: shortlease zakelijk biedt uitkomst!

Autorijden op korte termijn

shortlease zakelijk is een flexibele leasevorm waarmee je voor een korte periode, vaak al vanaf 1 maand, een auto of bestelbus kunt leasen. In tegenstelling tot traditionele leasecontracten zit je bij shortlease niet vast aan lange looptijden. Ideaal dus voor situaties waarin je tijdelijk extra mobiliteit nodig hebt.

De voordelen van shortlease zakelijk

shortlease zakelijk biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele lease of losse autohuur:

  • Flexibiliteit: Pas je wagenpark eenvoudig aan naar behoefte. Geen gedoe met lange contracten of tussentijdse opzeggingen bij shortlease. Heb je de extra auto’s niet meer nodig? Dan lever je hem eenvoudig weer in.
  • Snelle levering: Rijd vaak al binnen enkele dagen in jouw nieuwe leasewagen. Perfect voor onverwachte situaties. Is er een essentieel onderdeel kapot gegaan op een van je eigen leaseauto’s? Met shortlease kun je snel een vervangende wagen in gebruik nemen zodat je werkprocessen niet stil komen te liggen.
  • Kostenbesparing: Je betaalt alleen voor de periode dat je de auto daadwerkelijk gebruikt. Ideaal voor seizoensgebonden bedrijven of tijdelijke projecten. Organiseer je bijvoorbeeld in de zomermaanden fietsvakanties? Dan heeft het geen zin om het hele jaar door extra busjes te leasen. Shortlease biedt uitkomst!
  • All-inclusive: Bij shortlease is het vaak all-inclusive. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten voor onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp. Zo weet je precies waar je aan toe bent en voorkom je onaangename financiële verrassingen.
  • Ruime keuze: Van compacte stadsauto’s tot ruime bestelbusjes met koelunits, het aanbod shortlease wagens is enorm. Zo vind je altijd een wagen die perfect past bij jouw zakelijke behoeften. Of je nu extra verkopers op pad wil sturen met een representatieve leaseauto of gereedschap moet vervoeren naar een kluslocatie: met shortlease heb je de juiste wagens voor de klus.

Rijden zonder zorgen met vwpshortlease.nl

Op zoek naar een betrouwbare partner voor shortlease zakelijk? Kijk dan niet verder dan vwpshortlease.nl. Met jarenlange ervaring en een ruim aanbod aan leasewagens verzorgt vwpshortlease.nl graag jouw tijdelijke mobiliteit. hier zijn nog een enkeling voordelen van vwpshortlease.nl:

  • Klantgericht: De medewerkers van vwpshortlease.nl staan voor je klaar met deskundig advies en helpen je bij het kiezen van de juiste shortlease oplossing voor jouw bedrijf.
  • Scherpe tarieven: Shortlease hoeft niet duur te zijn. Bij vwpshortlease.nl profiteer je van scherpe tarieven en aantrekkelijke leasevoorwaarden.
  • Betrouwbare service: De wagens van vwpshortlease.nl verkeren in topconditie en worden indien nodig onderhouden door Volkswagen-experts. Zo ben je verzekerd van zorgeloze kilometers.

Kies voor shortlease zakelijk voor jouw onderneming

Met shortlease zakelijk ben je altijd flexibel en rijd je enkel wanneer nodig. Ideaal voor ondernemers die grip willen houden op hun wagenpark en mobiliteitskosten. Bezoek vandaag nog de website van vwpshortlease.nl en ontdek de voordelen van shortlease zakelijk!