logoWie een Heftruckcertificaat al behaald heeft kan er achteraf makkelijk over praten misschien, ik helaas nog niet. Ikzelf wil maar al te graag dit certificaat behalen alleen rest mij de vraag nog waar? Diverse bedrijven ben ik langs geweest om te kijken of dat dit bedrijf geschikt is voor mij of niet. Bij verkeersschool Wesseldijk ben ik de laatste keer geweest, dit was mijn enige kans nog aangezien ik alle andere bedrijven al bezocht heb. Bij hun merkte ik gelukkig wel dat er wordt gekeken naar de persoon die deze certificaat behalen wilt, iets wat ik voor mijn gevoel niet ergens anders gezien heb. Dit gaf mij een enorm prettig gevoel en heb besloten om bij hun dit certificaat te behalen.

Ik kon direct beginnen!heftruck-199x300

Bij mijn afspraak bij hun is mij de vraag gesteld wanneer ik kon beginnen met deze opleiding. Ik heb gezegd graag zo snel mogelijk, had al veel tijd verloren om een goed bedrijf op te zoeken. Als antwoord had ik gekregen dat ik de eerstvolgende werkdag kon beginnen. Ik had nog een weekend voor me om mezelf eraan toe te zetten dat mijn Heftruckcertificaat dan officieel gaat worden. Iets wat ik al een lange tijd hebben wil en wat mij nu gaat lukken ook! Achteraf gezien ben ik enorm tevreden dat ik bij hun terecht ben gekomen, dankzij hun goede zorgen en duidelijke uitleg is het mij gelukt om dit certificaat te behalen.call_back