schade formulierIedereen kent het gezegde: “een ongeluk zit in een klein hoekje”. Nou dit was laatst bij mij dus van toepassing. Ik had mijn auto in de parkeergarage gezet en bij en uitdraaien schampte ik de muur. Hierdoor was mijn rechter voorlicht kapot. Gelukkig was dit overdag, dus ik nam het risico om naar huis te rijden. Echter moest dit natuurlijk wel zo snel mogelijk gerepareerd worden. Vandaar dat ik online ging zoeken naar een garage dat mij per direct kon helpen. Na enig speurwerk ben ik terecht gekomen op de website autoschade-direkt.nl. Toen ik eenmaal telefonisch contact had, werd mij verteld dat ik dezelfde dag nog langs kon komen.

autospuiten RotterdamEenmaal daar werd mij ook verteld dat het noodzakelijk was op mijn autospuiten Rotterdam uit te voeren. Dit omdat de lak ook beschadigt was. Toen ik de offerte zag was ik wederom verrast. Ik had namelijk een bedrag van drie keer zo hoog in gedachten. Ik gaf hun dan ook direct groen licht om de reparaties uit te voeren.

Mijn mening over deze garage

Naar mijn mening is Autoschade Direkt een professioneel en betrouwbare firma. Zij hebben een goede service en houden je goed op de hoogte. Toen ik eenmaal mijn auto weer kon ophalen werd mij ook nog eens verteld dat ik een garantie had van twee jaar op de herstelwerkzaamheden.

autoschade direkt

In gesprek met de monteur kwam ik erachter dat zij ook zakelijke klanten hebben. Wellicht interessant voor de B2B lezers onder ons. Verder kan ik jullie vertellen dat zij goed werk leveren en dat ook nog voor een lage prijs. Zij krijgen van mij dan ook een dikke voldoende.