Ben jij opzoek naar een goedkope en goede rijschool om jou heftruck certificaat te halen? Dan ben je hier bij het goede adres! Schrijf je nu in voor één van de opleidingen die de verkeersschool aanbied.

Diverse Keuzes

Ben je die persoon die droomt van een baan in een magazijn of ergens bij een groot warenhuis, dan is het heel handig om een heftruck certificaat te hebben. Na het certificaat voor veiligheid met een heftruck kun je onder andere ook gaan voor: Veilig werken met de vorkheftruck, vorkheftruck praktijktraining, Bekwaamheid en verlengen.

Wat kun je verwachten

Omdat een heftruck een vervoersmiddel is die niet zonder gevaren bestuurd word, worden er bij deze verkeersschoolveel punten behandeld. Dit voertuig moet je zo veilig en efficient mogelijk besturen, het is zo belangrijk dat zelfs de Arbowet zegt dat werknemers moeten worden geschoold voor het besturen van dit voertuig. Bij deze opleiding komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder pallets, omverpakking en etikettering, warehouse-inrichting en de verschillende soorten heftrucks en voorzetmiddelen.

heftruck-199x300

Het is echt top

Laatst heb ik hier ook mijn certificaat gehaald en achteraf gezien echt wel de moeite waard! Ik heb zelfs een hogere functie gekregen waarbij ik de heftrucks kon besturen. Voordat ik mijn certificaat haalde kon ik alleen maar op het kantoor zitten, wat toch niet echt mijn ding was. Ik keek toen bij verkeersschool Wesseldijk, waar ik gelijk onder de indruk was van de lage prijzen. Vervolgens heb ik me aangemeld en kon ik de zelfde week al komen. De lessen, de begeleiding en de leermethode zijn echt top. Ik had geen betere verkeersschool voor de heftruck kunnen bedenken!

 

Heftruck