Er zijn veel verschillende redenen waarom je van je auto af zou willen. Misschien wordt het wel tijd om een nieuw model aan te schaffen, of heb je via werk bijvoorbeeld een nieuwe lease auto kunnen krijgen. Wat de reden ook is, het is belangrijk om je auto snel te verkopen en natuurlijk een zo’n hoog als mogelijk bedrag hiervoor te krijgen. Om zelf je auto te verkopen kost veel tijd en energie. Het is daarom aan te raden gebruik te maken van een betrouwbare organisatie die een groot netwerk heeft, waardoor jij een zo’n hoog als mogelijk bedrag kunt krijgen voor je auto. Ik wil van mijn auto af is zo’n organisatie. Ze bestaan al een lange tijd en op internet zijn er veel goede beoordelingen te lezen over het bedrijf.

 Verkopen

Het enige wat je hoeft te doen is alle gegevens van je auto door te geven aan ik wil van mijn auto af. Zij gaan het vervolgens aanbieden aan verschillende auto bedrijven en zullen met een bod bij jou terugkomen. Ben je tevreden met het bod en ga je hiermee akkoord, dan zal je een verkoop overeenkomst ontvangen en wordt je in contact gebracht met de bekopende auto dealer. Ik wil van mijn auto af zorgt er dan voor dat alles in goede handen verloopt.

 Checks

Heb je besloten akkoord te gaan met het bod van de auto dealer, via het netwerk van ik wil van mijn auto af? Dan is het wel belangrijk dat je nog een aantal laatste dingen aanlevert. Zo dien je het kenteken bewijs aan te leveren, een recent apk keurings rapport, en ook is het belangrijk dat je auto natuurlijk schoon is. Wanneer je al deze gegevens aan de auto dealer van ik wil van mijn auto af hebt aangeleverd, is je auto helemaal klaar voor verkoop. Wanneer de deal is gesloten en alles is ondertekend, ontvang je snel het geld van de verkoop.