Mijn dochter zit nu al een paar jaar op de middelbare school en ze moet elke dag enorm ver fietsen om op school te kunnen komen. Ik vind dat heel zielig, want ze heeft vaak te maken met harde wind en regen en ze moet bijna altijd alleen fietsen. Ik heb dat zelf nooit gehad en daarom kan ik me ook niet voorstellen dat het voor haar nodig is om elke dag op en neer te fietsen om naar school te gaan. Zeker in vergelijking met haar vriendinnen is het sneu, omdat die niet zo ver hoeven te fietsen. Ik vond het daarom een leuk idee om mijn dochter een verjaardagscadeau te geven wat haar hier een beetje bij zou helpen. Ik wilde iets waardoor ze dus niet meer de fiets nodig had om naar school te gaan, het antwoord was een scooter. Nu had mijn dochter nog niet een rijbewijs dus moest ze eerst een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel halen. Ik wilde uiteraard wel dat mijn dochter veilig op pad zou gaan, dus ik vond het belangrijk dat ze een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel zou halen. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar een goede aanbieder van een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel, maar een goede vinden is nog niet zo makkelijk. Ik had van andere moeders wel verhalen gehoord. Die hadden namelijk ook kinderen een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel cadeau gegeven dus die hadden er wel wat ervaring mee. Hun ervaring met een rijschool voor een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel was alleen niet al te best, dus ik moest zelf maar op zoek gaan naar een betere rijschool voor een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik uit bij bromo.nl, waar je dus een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel kunt krijgen. Ik had goed op de site gelezen wat ze daar allemaal doen en waar ze voor staan en hier werd ik enthousiast van. Na een belletje met dit bedrijf wist ik het zeker, ik ging mijn dochter hier een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel laten halen.

Mijn dochter heeft haar scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel bij deze school gehaald

Ik heb mijn dochter super blij gemaakt door haar een scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel cadeau te geven voor haar verjaardag. Ze heeft direct een lesje ingepland en is daarna fanatiek verder gegaan met lessen nemen. Ze hebben haar daar goed geleerd om scooter te rijden en dat is precies wat ik graag wilde. Uiteindelijk heeft ze met vlag en wimpel haar rijbewijs gehaald, dus dat is super mooi.

Vind u het ook zielig dat uw kind zo ver moet fietsen?

Ik zou zeggen, geef ze een scooter rijbewijs cadeau bij deze school. Kortom:

  • De mensen zijn hier heel aardig.
  • De prijs valt reuze mee.
  • De kinderen wordt goed geleerd hoe je moet scooter rijden.

Al met al kan ik iedereen deze school aanraden.