Iedere auto bestuurder weet maar al te goed dat je rekening mee dient te houden dat alles wel eens vervangen dient te worden in je auto. Ook de motor is eens in zijn levensjaar toe aan vervanging. Nu dat mijn motor van de auto het ook heeft begeven ben ik haastig gaan zoeken naar een nieuwe motor. Echter baalde ik van de hoge kosten wat je moet betalen bij de garage waardoor ik zelf ben gaan zoeken op het internet. Ik ging er dan ook wel vanuit dat er ergens online een KKK turbo te koop is.

Logo-500-x-500-JPEG

Door via het internet te gaan zoeken is het mij gelukt om op de website van adriijversdieselmotoren.nl terecht te komen. Yes, ik heb een motor gevonden voor de auto!

Gelijk besteld!

Turbo-K36-5-MTU-1-1024x639

Natuurlijk heb ik er wel voor gekozen om eerst bij de andere bedrijven te kijken alvorens ik daadwerkelijk besluit om te bestellen. Het viel mij alleen op dat de KKK turbo bij hen toch een stuk goedkoper is als wat ik elders gezien heb. Dit heeft mij ook de doorslag gegeven om het te bestellen! Door een gesprek aan te gaan met de dichtstbijzijnde garage kon ik deze motor alsnog een stuk goedkoper in de auto laten plaatsen! Nieuwe motor voor een zeer betaalbare prijs maakt  het mogelijk dat ik een lange tijd weer kan genieten van mijn auto.