Hertz autoverhuurTwee weken geleden had ik mijn auto verkocht, een Fiat Panda. Ik heb een nieuwe baan en hoef nu minder ver te reizen. Het is dan ook erg eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte is dan ook voor het bedrijfspand. Voor mij een ideale situatie dus. Want nu ik mijn auto verkocht heb, bespaar ik toch maandelijks een behoorlijk bedrag.

Nu ben ik deze zomer wel van plan om op vakantie te gaan. Ik ga met twee vrienden een roaptrip houden. We zijn van plan om tijdens het EK naar Frankrijk te gaan. Vandaar dat we besloten hadden een auto te huren. Natuurlijk wilde wij hier niet te veel geld aan kwijt zijn. Dus kreeg ik de taak om uit te zoeken waar je dit het beste kon doen. Vandaar dat ik verschillende websites ben af gegaan op zoek naar de beste deal. Zo kwam ik uit bij de firma Autoverhuur Haarlem.

autoverhuur haarlem

 

Goedkoop auto’s huren

Natuurlijk moet de auto wel comfortabel zijn. Een rit naar Frankrijk is dan ook een lange tocht en dat willen we dan wel goed aanpakken. Vandaar dat ik meerdere malen contact heb gehad via haarlemautoverhuur.nl. Dit was overigens niet om te onderhandelen over de prijs, want deze was dus al goed. Maar weer om advies te vragen welke auto we het beste konden nemen. Ik ben uiteindelijk vriendelijk geholpen en ben nu inmiddels zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

auto hurenDe firma verhuurt overigens nog meerdere voertuigen. Dit voor zowel particulieren als zakelijk bestuurders. Dus wees en bespaar geld als je zoiets wilt huren.