In de maanden oktober, november en december heb ik gekeken naar een nieuwe Auto. Ik deed dit omdat ik mijn nieuwe auto er uit wilde gooien met als reden dat de auto te klein was. Ik ging daarom opzoek naar een ruimere auto. Deze ruimere auto heb ik uiteindelijk gevonden. Mijn keuze viel op een Volvo v70. Mijn oude auto (een seat) wilde ik daarom verkopen, want ik gebruikte hem toch niet meer. Voor de verkoop van mijn auto, heb ik een vragenrondje gedaan op het werk.

Reden dat ik contact opnam

 

Het vragenrondje op mijn werk leverde veel informatie op. De meeste collega’s vertelde dat ik het beste mijn auto kon inleveren bij een inkoopbedrijf. Een paar andere vertelde dat ik de auto gewoon op marktplaats moest gaan zetten. Ik ging uiteindelijk voor het inleveren bij een auto inkoopbedrijf. Daarom ben ik vervolgens ook naar zo’n bedrijf opzoek gegaan. Snel had ik al een goed bedrijf gevonden hiervoor, namelijk auto inkoop Eindhoven. Met auto inkoop Eindhoven heb ik vervolgens contact opgenomen. Zij vertelde me dat het geen enkel probleem was om de auto over te kopen. Wel moest ik eerst even mijn auto online laten taxeren. Dat heb ik vervolgens ook gedaan.

Twijfelde geen moment over de voorgestelde prijs

 

Nadat ik mijn auto online getaxeerd had bij auto inkoop Eindhoven, kreeg ik de volgende dag gelijk al een antwoord. Met deze snelle service was ik erg tevreden. Ook was ik tevreden met de prijs die auto inkoop Eindhoven voorstelde. Namelijk 1700 euro. Hierover twijfelde ik geen moment en daarom ging ik gelijk akkoord met het voorstel. De auto is vervolgens succesvol ingeleverd en ik had een leuk bedrag op mijn rekening.