Anwb theorieboek rijbewijs b

Het ANWB theorieboek rijbewijs B is een van de meest gebruikte theorieboeken. Niet zo verwonderlijk aangezien de ANWB natuurlijk een bekende naam is en een autoriteit op het gebied van autorijden.

ANWB theorieboek rijbewijs B voor je theorie-examen

Anwb theorieboek rijbewijs bIn dit boek worden alle belangrijke onderdelen uit het theorie-examen behandeld. Dit gaat veel verder dan alleen het kennen van verkeersborden en het leren van voorrangssituaties. De inhoud van het ANWB theorieboek voor rijbewijs B bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Verkeersinzicht
  • Regelkennis
  • Voertuigtechniek
  • Milieu
  • Verantwoord rijgedrag
  • Gevaarherkenning

Inzicht in het verkeer

Vooral het herkennen van gevaar is natuurlijk er belangrijk. Dit wordt in het theorie-examen dan ook uitgebreid getoetst. Omdat inzicht ook heel belangrijk is en je inzicht niet zo goed kunt leren, is het verstandig om ook te oefenen. Daarom is er naast het ANWB theorieboek voor rijbewijs B ook een ANWB oefenboek. Hier staan oefeningen en proefexamens in die je kunt doen om je zo nog beter voor te bereiden op je theorie-examen. Bovendien oefen je zo ook praktijksituaties waar je jouw voordeel mee kunt doen tijdens je praktijk-examen.

Theorie toepassen in praktijk situaties

Anwb theorieboek rijbewijs bKennis van de theorie is niet alleen belangrijk voor het behalen van je theorie-examen. Je hebt deze kennis en dit inzicht ook nodig in de praktijk. Dit boek behandelt de nieuwste regelgeving en inzichten op het gebied van veilig rijden en milieu. Ook als je al een tijdje je rijbewijs hebt, is het zinvol om je toch weer even te verdiepen in de actuele wet- en regelgeving. Ook daarvoor is dit boek een uitstekende keuze.

Je kunt het ANWB theorieboek rijbewijs B online bestellen op www.alletheorieboeken.nl. Je hebt je boek dan de volgende dag al in huis. Ook het oefenboek kun je hier kopen. De verzendkosten bedragen € 2,95 en je kunt gemakkelijk en veilig online betalen via iDeal, Paypal, Creditcard en Afterpay.