Ik was laatst geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik vond dit erg fijn want hierdoor kon ik eindelijk de weg op. Er was alleen een probleem. Ik had geen auto en ik had ook nog geen geld om een eigen auto te gaan kopen. Mijn plan was om opzoek te gaan naar een alternatief waardoor ik wel zelfstandig de weg op zou kunnen gaan. Ik ging op het internet opzoek naar mogelijkheden en kwam al snel uit op het kopen van een driewieler. Er zijn veel verschillende soorten driewielers en ze zijn erg praktisch. Doordat driewielers kleiner zijn dan auto’s kost het minder opslagruimte en is het ook erg makkelijk in te parkeren. Dat was voor mij als beginnend bestuurder erg handig. Ik ging op het internet opzoek en kwam er al snel achter dat een er een groot aanbod is. Hierdoor wist ik niet zo goed welke site het beste zou zijn en de beste kwaliteit zou leveren. Ook vond ik het erg belangrijk dat de prijs van de driewieler gunstig was doordat ik elke euro goed wou besteden. Ik heb namelijk uit vorige ervaringen geleerd dat het erg belangrijk is om vergelijkingen te maken tussen verschillende sites. Hier kun je al snel grote bedragen mee besparen. Toen ik op diverse fora las dat fastfuriousscooters.nl een goede site was, surfte ik meteen naar de website. Het viel mij meteen al op dat de site erg overzichtelijk was. Hierdoor gaf het mij een goede eerste indruk. Ik zag meteen het aanbod aan driewielers en wist dat ik hier de driewieler zou vinden die bij mij het beste zou passen. Het viel meteen op dat er de mogelijkheid was om contact op te nemen met een van de mensen van de klantenservice, dat hebben we dus ook even gedaan en toen werden wij erg goed geholpen. Ik kreeg het idee dat de klant op de eerste plek werd gezet en dat er alle aandacht was voor mijn eisen. Ook was de prijs van de driewieler die ik op het ook had erg gunstig. Ook zag ik dat dit bedrijf erg veel ervaring heeft en dat was erg belangrijk voor mij. Ik zou het dan ook aan iedereen aanraden om een driewieler te kopen bij dit bedrijf. Het is mij in ieder geval erg goed bevallen. De levering van de driewieler was erg snel, waardoor ik al snel kon genieten van de driewieler.

Deze driewieler bevalt mij erg goed

Ik ben heel blij dat ik bij deze site terecht ben gekomen voor het kopen van een driewieler. Ik hou van hoge kwaliteit en dat heb ik bij dit bedrijf zeker gevonden. Ik werd erg goed geholpen en mede door de klantenservice wist ik welke driewieler het beste bij mij zou passen. Door de gunstige prijs zou ik zeker in de toekomst nog eens een driewieler aanschaffen bij dit bedrijf. Het is handig om zelf eens een kijkje te nemen op de site.

Wilt u ook nog foto’s zien?

Mocht u ook een aankoop willen doen via deze site, dan kan ik dat alleen maar aanbevelen. Kortom:

  • Ik ben heel tevreden
  • Deze site leverde exact wat ik nodig had
  • Als u meer info wilt, kunt u zelf ook even op de site kijken

Hopelijk vindt u de driewieler die bij u past.