Taxi boeken

Taxi boekenWat is Roosendaal toch een mooie stad! Ik en mijn man zijn hier vorige week geweest. We vonden het zo mooi daar dat we zeker nog een keer terug komen. Vooral omdat de stad veel gezellige mensen bevat en er zijn ook mooie bezienswaardigheden te zien. Ik en mijn man hebben er ook een nachtje doorgebracht in een prachtig hotel in het centrum. Maar aan een leuke tijd komt ook snel een einde. Helaas…

‘’Besloten een taxi te nemen’’

Omdat we heen gingen met de trein, wat ons niet goed beviel door de vele vertragingen, besloten we een taxi te nemen van Tilburg naar Breda. Deze taxi huurde we bij Taxibedrijf Breda die ons al heel snel kwam ophalen toen we een telefoontje hadden gepleegd. De taxi was er namelijk al in een half uurtje. En dat kwam precies goed uit want we waren net klaar met ontbijten in het Hotel.

Taxi boeken

Leuke en erg behulpzame chauffeur

Toen we klaar waren met ontbijten liep ik met mijn spullen naar buiten en mijn man kwam er even later ook aan, hij moest nog even afrekenen. Toen ik buiten was stapte de chauffeur van taxibedrijf Breda al uit en hij hielp ons met de spullen sjouwen naar de taxi. Dit vonden we heel erg fijn want de koffers waren na zo’n kort weekend toch al aardig gevuld met het een en ander. De chauffeur van taxibedrijf Breda was dus erg behulpzaam en dat stelden we zeer op prijs. Tijdens de rit van Roosendaal naar Breda hebben we wat leuke gesprekken gevoerd met de chauffeur. Hij vertelde dat hij ook wel eens in Roosendaal is geweest en daar hetzelfde hotel had bezocht. We vonden het erg leuk dat hij ook zeer geïnteresseerd was in onze ervaring over Roosendaal. Ook vloog daardoor de rit zo voorbij en voordat we het wisten waren we met taxibedrijf Breda op de plaats van bestemming, namelijk in Breda!