Taxi Aria

Klik hier voor het beste bedrijf. Elk jaar ga ik met mijn vrienden een dag iets leuks doen. Dit doen we om de vriendschap er in te houden en omdat we allemaal weinig tijd hebben om elkaar te zien. De dag dat we met elkaar bijeenkomen vindt altijd plaats met Pinksteren. Net zoals voorgaande jaren hebben we dit jaar een gezellige dag gehad op 1e pinksterdag. We gingen met zijn allen lekker op een terras zitten in het centrum van Doetinchem.

Taxi Aria

Reden geen bussen of treinen meer

We hebben in Doetinchem ook nog andere dingen gedaan. Zo zijn we naar een museum geweest in de stad en ook hebben we de kerk bezocht. We kozen voor Doetinchem omdat het voor ons aan de andere kant van Nederland ligt. Ook was Doetinchem vrij nieuw voor ons want niemand van onze vriendengroep was er ooit geweest. Daarom leek het ons leuk om er toch een keertje heen te gaan. We gingen er met de trein naar toe en we zijn uiteindelijk ook weer terug naar huis gegaan met de trein. Alleen was er tijdens het verblijf in Doetinchem 1 probleem: er reden s ’avonds geen bussen of treinen meer naar het hotel waar we zaten. En omdat het best nog wel een stuk lopen was vanaf het centrum naar het hotel, kozen we ervoor om een taxi te pakken.

Taxi Aria

‘’Een echte top taxi!’’

De taxi hadden we besteld bij taxi Aria. Een net ogende website alleen al. Ook was dit in werkelijkheid het geval. Toen de taxi kwam aanrijden zagen we een hele nette auto. Toen we instapte werden we erg hartelijk ontvangen. De chauffeur was erg aardig en we hebben nog zeer leuke gesprekken met hem gehad. Uiteindelijk waren we snel op de plaats van bestemming gearriveerd, en konden we na een lange dag eindelijk gaan slapen. We zijn erg tevreden over de dienst die taxi Aria ons geleverd heeft. Een echte top taxi!