Mijn vriendin en ik wonen al een tijdje nu in Tiel. Tiel is een leuke plek om te wonen, en zit dicht bij veel steden.Wij werken dan ook in de buurt van Tiel, en gaan altijd samen naar het werk. Alleen heeft mijn vriendin geen rijbewijs, maar ik wel. Dus mag ik altijd lekker rijden naar werk, en zit zij elke ochtend naast mij. najaarsdeal van de ANWBOok heeft ze andere werktijden, waardoor ze dan een paar keer in de week afhankelijk is van het openbaar vervoer. Wat het vervelende nou is aan die dagen, is dat ze te laat komt op het werk door het openbaar vervoer. Als ze nou een rijbewijs had, en een autootje, kon ze op tijd arriveren.

Op zoekrijles van de ANWB

Ik ging dus op internet op zoek naar de beste rijschool. Links en rechts hoorde ik dat ANWB rijbewijs Tiel de beste is in de buurt. Dit geloofde ik dan ook meteen, en vergeleek deze website met andere websites op het internet. Uiteindelijk, en zonder dat het me verbaasde, kwam de ANWB rijbewijs Tiel als beste uit de test. Ze zijn veruit de beste en bieden meer dan de rest van de rijscholen. Overigens is de prijs- en kwaliteitsverhouding zeer scherp op elkaar afgestemd, en weten ze elke keer weer een leerling te laten slagen. Bij deze rijschool heb ik duidelijk een goed gevoel, en vertrouw ik ze volledig. Bij deze rijschool ga ik alvast een proefles inplannen voor mijn vriendin, want ik weet dat ze hier goed zit. Ik ga ze dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.