Sinds een aantal jaren ben ik in het rijke bezit van een prachtige oldtimer welke ik met mijn hart en ziel verzorg. Deze oldtimer heb ik gekregen van mijn vader nadat hij helaas kwam te overlijden. Om deze oldtimer te koesteren dien je er de nodige zorg voor te hebben wil je het een lange tijd kunnen behouden.

gesloten-transport-01-300x200

Door hiervoor een goede autobedrijf Hilversum en omstreken zien te vinden hoopte ik dat ik hem daar kan stallen en eventueel laten repareren. Wij zitten nu midden in de verhuizing waardoor de auto even buiten moet staan, hier baal ik enorm van waardoor ik hoop het snel voor mekaar te hebben. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Lusso Classics. Hier is het mogelijk om je auto te laten onderhouden en tevens een goede onderdak te bieden aan mijn oldtimer. Dit was gewoonweg perfect waardoor ik gelijk ervoor heb gekozen om telefonisch contact op te nemen met hun! Het verhaal uitgelegd dat mijn oldtimer nu buiten staat, iets waar ik niet op zit te wachten. Gelukkig konden ze hem gelijk ophalen en staat hij nu droog en verzorgd binnen bij Lusso Classics.