Een scooter leasen is voor veel mensen een oplossing. In plaats van in één keer het totale bedrag op te hoesten kun je een scooter op afbetaling kopen. Dat scheelt enorm als je snel een scooter nodig hebt maar momenteel niet genoeg geld op je rekening hebt staan. Bij Fast and Furious Scooters kennen ze die problemen maar al te goed. Speciaal daarom kan iedereen hier gebruik maken van een persoonlijk leaseplan om hun eigen scooter te betalen.

Een topscooter voor een laag bedrag per maand

Voor een paar tientjes in de maand kun je al beschikken over je eigen, splinternieuwe scooter. Daarbij kun je kiezen uit ongelooflijk veel modellen. Fast and Furious Scooters heeft modellen van meer dan twintig verschillende merken. En daar zitten alle populaire en bekende merken tussen. Daarbij kun je denken aan Peugeot, Yamaha, Aprilia, Kymco, Honda en Piaggio. Fast and Furious Scooters maakt het voor elke inwoner van Nederland mogelijk om een eigen en splinternieuwe scooter te beschikken. 

Alle vrijheid om je scooter naar hartenlust te customizen

Je krijgt niet alleen een nieuwe scooter van een topmerk, je kunt deze ook nog precies zo customizen als je wilt. Natuurlijk kies je eerst het model dat je mooi vindt. Vervolgens kies je jouw favoriete kleur. Daarna ben je volledig vrij om onderdelen van je scooter aan te passen of er accessoires op te zetten. Als jij een groter of breder zadel wilt dan is dat geen probleem. Veel klanten kiezen voor een standaard die zorgt voor meer stabiliteit. Deze wordt er ook gewoon voor je opgezet. Maar daar houdt het niet op. Je kunt ook een nieuwe helm of een goed slot op je leaseplan laten zetten. Je betaalt vooraf geen cent. Alle extra’s worden gewoon op je leaseplan gezet. Fast and Furious Scooters beschikt over ervaren monteurs. Die zorgen ervoor dat alles op je scooter gemonteerd wordt. Wanneer jij je scooter thuisbezorgd krijgt zit alles er dus al op en aan.