P. van Raay Bandenservice heeft altijd een groot aan aanbod aan gebruikte banden in het assortiment voor veel verschillende auto’s. Grote kans dat jij ook voor jouw auto een mooie set banden voor weinig geld kunt aanschaffen.

Gebruikte banden waar je nog jaren plezier van hebt

Het is fijn als je banden voor een lagere prijs in kunt kopen. Maar het zou vervelend zijn als je ieder jaar terug moet voor een vervangende set banden omdat je huidige banden alweer versleten zijn. Vraag daarom altijd om advies aan een expert van P. van Raay Bandenservice. Je krijgt dan een nette set banden waar je nog jaren plezier van hebt, zonder dat je dit merkt in de prijs. Want dat is wat de expert doet, hij zoekt de juiste band bij de juiste auto. 

Een wekelijkse update van het assortiment

Gebruikte banden zijn bij P. van Raay Bandenservice ook in grotere oplagen te kopen voor garages en autodealers. Het enige dat je hoeft te doen om wekelijks op de hoogte gehouden te worden van de nieuwe producten in het assortiment is een bericht te sturen via het contactformulier. Geef meteen aan naar wat voor soort banden je op zoek bent, dan houden de bandenexperts in de gaten of deze banden verkrijgbaar zijn binnen hun netwerk.