Ik woon al een aantal jaar samen met mijn nieuwe vriend. Na de scheiding met mijn ex-man heeft het lang geduurd voordat ik weer toe was aan een nieuwe liefde. Ik vond het vooral heel erg lastig om mijn opnieuw open te kunnen stellen en ik was heel erg bang dat ik wederom gekwetst zou worden. Nadat ik jaren alleen heb gewoon merkte ik toch aan mezelf dat dit niet was hoe ik voor de rest van mijn leven zou willen blijven. Ik ben daarom op een datingsite gegaan en hier heb ik contact gehad met meerdere mensen. Een man sprong er voor mij echt bovenuit. Na een aantal keer te hebben afgesproken merkten wij beide dat het contact tussen ons wel echt bijzonder was. Ik begon verliefd te worden en we hebben veel dingen samen ondernomen. Na ruim anderhalf jaar hebben wij besloten dat we samen wilden gaan wonen. Inmiddels waren we zo veel bij elkaar dat we toch amper alleen sliepen en het aanhouden van twee verschillende huizen had dan ook niet zo veel zin. Bovendien zou het ook enorm in de kosten schelen om samen te gaan wonen. Ik heb daarom mijn appartement opgezegd en ik ben bij hem ingetrokken. Het gaat super goed tussen ons en de afgelopen tijd heeft mijn vriend een lastige periode gehad. Zijn moeder is namelijk ernstig ziek geworden en nu een paar weken geleden is zij dan ook helaas overleden. Ik ben heel erg blij dat ik er voor mijn vriend kan zijn en ik vind het heel erg lastig dat hij het zo moeilijk heeft met dit verlies. Ik probeer dan ook zo veel mogelijk te helpen waar kan. De spullen zijn nu vorige week verdeeld over mijn vriend en zijn broer. Een van de dingen die mijn vriend heeft gekregen is de ebike van zijn moeder. Aangezien mijn vriend nooit fiets heeft hij gezegd dat ik deze wel mag gaan gebruiken. Ik ben hier heel erg blij mee. Tijdens het opruimen van het huis zijn we alleen geen acculader qwic tegen gekomen. Deze zal ik dus opnieuw moeten bestellen. Via de site ebikeupgrade.nl heb ik een nieuwe acculader qwic kunnen bestellen en deze was al snel binnen.

Een goede scherp geprijsde acculader qwic te koop via deze site

Ik ben erg blij dat ik via het internet op deze site ben beland. Ik heb een acculader qwic kunnen bestellen waardoor ik de accu van mijn nieuwe fiets eenvoudig kan opladen. Er was op deze site heel erg veel keuze uit verschillende opladers en dit vond ik erg prettig. Ik kijk er naar uit om veel mooie ritten te gaan maken op mijn nieuwe fiets.

Erg blij met deze nieuwe aankoop

Als u nou ook op zoek bent naar een acculader qwic dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te gaan nemen op deze site
  • de verschillende laders eens met elkaar te vergelijken
  • de lader te bestellen die past bij het model fiets dat u heeft

Heel veel succes!