Ik was opzoek naar een nieuwe rijschool omdat ik de aandacht die ik bij mijn oude kreeg erg slecht vond. Alles werd erg kort en snel uitgelegd zonder dat ik het echt begreep. Ik had ook een erg slechte band met mijn rijinstructeur en er werd tijdens het lessen bijna niet gesproken. Ik besloot dus om op zoek te gaan naar een nieuwe rijschool. Ik kwam hierdoor uit op Rijschool Tilburg 013.

Meer informatie

Er werd erg veel informatie gegeven op de website van rijschool Tilburg 013. Er waren zelfs een aantal filmpjes met uitleg over hoe het theorie en het praktijkexamen in z’n werk gaan. Ik keek verder op de website en kwam het kopje over de tarieven tegen. Hier had ik informatie opgezocht over de tarieven van de pakketten die ze aanbieden. Deze waren aanzienlijk lager dan de tarieven die de andere andere rijscholen hanteerde. Op de website staat ook dat het bedrijf garant staat dat je op een verantwoorde en veilige manier les krijgt. Ik heb me daarom ook direct via de website aangemeld voor een proefles.  

Proefles

Nadat ik mijn eerste proefles had gehad bij rijschool Tilburg 013 was mij al gelijk duidelijk dat ik hier mijn rijbewijs zou willen halen. De rij instructeur was in tegenstelling tot mijn oude instructeur erg vriendelijk en legde alles rustig uitgebreid stap voor stap uit waardoor ik het ook allemaal begreep.