rijlessen Eindhoven

Als je in de buurt van Eindhoven woont en je rijbewijs wil halen dan zit je bij Rijschool Dekker goed. Bij de oudste rijschool van Nederland kan je terecht voor goede én voordelige rijlessen in Eindhoven. Of je nu gaat voor je autorijbewijs, je motorrijbewijs of je scooterrijbewijs. Je kan hier zelfs terecht voor je vrachtwagen- of busrijbewijs. Ook beroepschauffeurs kunnen bij Rijschool Dekker terecht voor de verplichte nascholing Code 95. Hier werken ze met de beste instructeurs, zodat jij snel de weg op kan. 

Instructeurs

De voordelen van Rijschool Dekker

Rijschool Dekker werkt alleen met hoog gekwalificeerde instructeurs, waardoor je slagingskansen flink omhoog gaan. Als je ADHD of autisme hebt of last van faalangst dan kun je terecht bij specialisten, die je hierbij helpen. Zo heb je de garantie van goede rijlessen, die bij jou passen. Je krijgt altijd een opleiding op maat, zodat je op je eigen tempo kan lessen. Ook vergoedt de rijschool tot vier keer toe het praktijkexamen voor je auto, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als leren niet helemaal jouw ding is. Verder zal je hier nooit last hebben van het uitvallen van een rijles door ziekte en kunnen examens altijd snel gepland worden, omdat Rijschool Dekker de grootste rijschool in Eindhoven is en veel personeel in dienst heeft. Ook heb je bij deze rijschool nog bijzondere extra’s, waaronder een slipcursus en een les in een ongeval simulator. 

Professioneel

Altijd een goede voorbereiding

Bij Rijschool Dekker zijn ze tevreden als jij op een veilige manier de weg op kan. Daarom bieden zij alle cursisten voor een motor- of autorijbewijs een slipcursus aan. Zo leert de chauffeur niet alleen omgaan met de gewone situaties op de weg, maar worden ze ook geconfronteerd met ongewone situaties. En ben je veel beter voorbereid op de elementen en je eigen beperkingen. Daarnaast krijgen deze cursisten ook les met een ongeval simulator. Zo leer je op een veilige manier je voertuig te verlaten. Het volgen van deze lessen is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk om te doen.