Vroeger wou ik altijd al een rijbewijs halen. Als een kleine jonge droomde ik van auto’s rijden en speelde ik vaak met auto speelgoed. Mijn buurman heeft mij laatst geadviseerd om te gaan zoeken naar Rijbewijs Nijmegen op internet. Mijn stief vader had vroeger een rijschool en nam mij af en toe wel eens mee achter in de auto tijdens zijn lessen. Ik vond auto’s altijd al interessant als een kleine jongen en kon niet wachten tot dat ik ouder werd.

Sparen

Nu ik oud genoeg ben en sinds kort werk heb gevonden ben ik geld gaan sparen. Ik wil eerst mijn rijbewijs B halen en daarna een 2e hands auto gaan kopen. Ik ben van plan om te gaan beginnen met lessen wanneer ik klaar ben met mijn school examens. Mijn moeder vindt het erg leuk dat ik ga beginnen met mijn rijbewijs omdat zij zelf geen rijbewijs heeft. Als ik mijn rijbewijs heb hoef ik uiteindelijk mijn fiets niet te gebruiken, omdat mijn fiets zo vaak niet goed werkt.

auto-munten

Nadat ik lang heb gezocht voor een rijschool ben ik uiteindelijk bij ANWB rijschool Nijmegen uitgekomen. Mijn stief vader heeft veel ervaring met rijscholen en vertelde mij dat ANWB goede rij instructeurs heeft die je veel kunnen leren op het gebied van een auto besturen.

Contact

Ik heb contact opgenomen met ANWB rijschool Nijmegen en heb aangegeven dat ik graag een proefles wil gaan doen, zodat ik weet hoe het de eerste keer er aan toe gaat.

deal-gesloten