Je ziet het tegenwoordig steeds meer om je heen, de elektrische auto’s. Als je zelf een elektrische auto wilt aanschaffen of al hebt, is het wel zo handig om een laadpaal te hebben waarmee je de auto kunt opladen. Laadpaalcompleet heeft dan ook een breed aanbod aan laadpalen voor je. Het is namelijk per auto afhankelijk welke laadpaal je nodig hebt, het is dan wel zo fijn dat je weet welke je moet hebben en hoe dit verder zijn werking gaat. Dat leggen we dan ook graag even voor je uit, lees daarom snel verder.

Hoe vind ik een geschikte laadpaal voor mijn auto?

Om erachter te komen welke laadpaal jij nodig hebt voor jouw auto, heb je de mogelijkheid om dit eenvoudig te ondervinden op onze website. Je kunt hier namelijk een reeks aan laadpalen vinden, welke je vervolgens kunt filteren op het merk en het type auto dat jij hebt. De laadpalen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Er zijn dus niet alleen verschillende laadpalen voor diverse auto’s, maar ook zijn er per automerk en type verschillende laadpalen ter beschikking, zoals:

  • Laadpalen met of zonder display
  • Laadpalen instelbaar tot 11kW of 22 kW
  • Laadpalen met een divers aantal meters aan kabel
  • Laadpalen met programmeerbare starttijd
  • Laadpalen met Load balancing

Dit brede aanbod aan laadpalen zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd een geschikte laadpaal kunt vinden voor jouw auto. Door middel van diverse functies, zoals Load balancing, waarmee je voorkomt dat je geen overbelasting van het stroomnetwerk krijgt, heb je altijd profijt van de werking van dit ideale systeem. Het is wel zo prettig om ervan op de hoogte te zijn dat er standaard bij elke laadpaal een kabel wordt geleverd, wel zo handig natuurlijk om je auto op te kunnen laden. Voordat je één van onze laadpalen aan wilt schaffen, is het belangrijk om vooraf eerst uit te zoeken over welke aansluiting je woning beschikt. Niet alle woningen, bedrijven of andere ruimtes zijn voorzien van de uitsluiting die jij wellicht nodig hebt om je auto mee op te kunnen laden. Daarom is het altijd handig om hier goed van op de hoogte te zijn voordat je een keuze gaat maken uit één van onze laadpalen.

Het installeren van een laadpaal in jouw omgeving

Als je gebruik wilt maken van één van onze ideale laadpalen, dan is het van belang om deze te installeren bij bijvoorbeeld je woning. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt het ook laten doen door een erkende installateur. Dan weet je namelijk zeker dat dit op de juiste wijze gebeurt. Een erkende installateur kan deze namelijk op de juiste manier voor je aansluiten en daarbij ook nog eens op een veilige wijze. De veiligheid staat namelijk voorop, daarom bieden wij ook alleen laadpalen aan die .. Ben jij benieuwd naar de laadpaal die jij nodig hebt voor jouw auto? Bekijk dan snel de mogelijkheden op onze website www.laadpaalcompleet.nl en wie weet heb jij binnen een korte tijd een ideale laadpaal bij jouw woning geïnstalleerd staan. Dit alles wil jij toch ook? Een laadpaal aan huis is functioneel en duurzaam!