Als rijinstructeur wil je graag goed verzekerd zijn. Je hoopt natuurlijk dat er in jouw lesauto nooit ongelukken gebeuren, maar zoals iedereen weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Hoe goed je ook oplet, er kan altijd een foutje gemaakt worden door jouw leerling óf door een andere weggebruiker. Ook is het natuurlijk altijd mogelijk dat jouw lesauto net op het verkeerde moment een lekke band krijgt. Dan is het wel zo prettig als je weet dat je goed verzekerd bent. Helaas doen veel verzekeraars erg lastig over het verzekeren van autorijscholen. Gelukkig is er ook een partij die je wél aan een goede én betaalbare verzekering voor jouw autorijschool helpt.

De juiste bemiddelaar scheelt jou veel tijd

Op zoek gaan naar de juiste autorijschool verzekering kost vaak onnodig veel tijd en frustratie. Verzekeraars zijn vaak bang voor de letselschade die een rijschool zou veroorzaken, maar als je naar de statistieken kijkt valt dit in de praktijk enorm mee. Gelukkig zijn er ook verzekeraars die dit wel inzien. Als bemiddelaar helpt autorijschoolverzekering.nl jou bij het vinden van de juiste verzekering voor jouw rijschool. Dat scheelt jou veel frustratie en tijd én je zult flink besparen op de premie. Dan houd jij meer tijd over voor de leuke delen van je bedrijf.

Altijd een lesauto tot je beschikking

Het is fijn om te weten dat je een autorijschool verzekering hebt met een goede dekking. Dat zal veel problemen kunnen voorkomen. Toch kan het nog steeds gebeuren dat je precies voor een examen een lekke band krijgt. Gelukkig heeft autorijschoolverzekering.nl ook daar een oplossing voor. Al haar klanten hebben namelijk beschikking tot gratis vervangend vervoer als er sprake is van acute nood, pech of schade. Deze lesauto staat altijd voor je klaar, zodat jij je leerlingen nooit teleur hoeft te stellen. Dat is fijn om te weten!