rijles

rijles Beste rij instructeur

Een tijd geleden kwam ik terecht bij rijschool Arnhem. Je vraagt je misschien af hoe dat ineens is gebeurt! Wat jullie misschien nog niet weten is dat ik een aantal maanden geleden ben verhuisd naar Arnhem. Omdat ik mijn rijlessen nog niet helemaal had afgerond, ging ik op zoek naar een rijschool in Arnhem. Dat leek mij toch wel het makkelijkste om zo snel mogelijk toch mijn rijbewijs te kunnen halen. Online ben ik gaan zoeken op rijschool Arnhem en zo kwam ik bij Wesseldijk uit. Zij zijn absoluut de beste in Arnhem! Voor een prima prijsje heb ik een flink aantal lessen kunnen volgen en zo al gauw mijn rijbewijs kunnen halen. De rij instructeur die ik bij Wesseldijk had was veruit de beste die ik heb gehad. En ik moet zeggen dat ik nogal wat lessen en instructeurs heb gehad! Ik was niet eens zenuwachtig voor mijn praktijk examen en daarom verliep dat ook erg soepel.

rijles

Nieuwe auto

Omdat ik rustig mijn tijd heb genomen om mijn rijbewijs te halen, heb ik goed kunnen sparen voor een nieuwe auto. Hard werken loont zeker, want vorige week heb ik mijn auto gekocht! Het is een erg leuke auto en is hetzelfde model als waarin ik ook mijn rijlessen heb gevolgd. Dat niet alleen toevallig, maar ook erg prettig. Deze auto ken ik nu al goed en ik heb er altijd fijn in gereden. Hebben jullie ook een eigen auto? En welke vinden jullie het fijnste rijden?