fietswinkel Voorburg

Na lang twijfelen heb ik besloten om bij de fietswinkel nabij Voorburg een rijwiel aan te schaffen. Welk model het precies gaat worden weet ik zelf nog niet, maar daar kan de medewerker mij beslist mee helpen. Nieuwenhuijs Tweewielers bestond voorheen uit vader en zoon, maar na twee jaar te hebben samengewerkt stapte vader Alex Nieuwenhuys uit het bedrijf en is de zoon alleen doorgegaan. Vaak zijn hier bijzonder leuke en aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Wil jij hier meer over weten, neem dan even contact met deze winkel op, of ga er even langs.  fietswinkel Voorburg

Een fraai model gekocht

Nadat ik had besloten om mijn vervoermiddelen uit te gaan breiden met een rijwiel, ben ik naar de fietswinkel nabij Voorburg gegaan. Hier is er een enorme hoeveelheid keuze aan mooie tweewielers. Dames, heren en zelfs voor de kinderen is hier genoeg te vinden.

Voor mijzelf was ik op zoek naar een degelijk model, waar ik makkelijk door weer en wind mee kon rijden. Een racefiets viel al meteen af, omdat deze zeer dunne bandjes heeft en ik mijzelf niet voorover gebogen zie zitten. Ook een Mountainbike was niet echt een ideale optie voor mij. Ik was meer op zoek naar een degelijke stadsmodel en deze heb ik inmiddels gevonden.